Miért éppen HangFesztivál?

Talán éppen 2001-et írtak (a történet eleje mindenképpen homályba vész), amikor a Garry ELECTRONIC (aki a hazai professzionális hangdoboz gyártás egyik meghatározója még ma is) szükségét érezte, hogy létrehozzon egy szakmai találkozót, kiállítást. Az elképzelés az volt, hogy kötetlen formában, „egy kis zene – egy kis tudomány – egy kis szórakozás” alapon gyűljenek össze a hangosítással foglalkozó szakemberek, a zenészek, a szimpatizánsok évente pár órára. Akkoriban híján voltunk a szakmai kiállításoknak, így a Garry ötlete hamar széles visszhangra talált. Hangszeres, hangtechnikai világcégek képviselői álltak a megvalósítás mögé, s segítik a HangFesztivál munkáját ma is.

Azóta persze sok idő telt el, ám az ötlet életképességét mutatja ez a honlap is. A HangFesztivál fő szervezője már a HANGÁRUHÁZ, természetesen a Garry ELECTRONIC támogatásával. Mára kialakultak az elhagyhatatlan „törzsprogramok”, például a Hangosító tanfolyam nyitott órája, ahol élőben lehet megismerkedni egy zenekari beállás folyamatával, vagy a Szekcióelőadások, ahol műszaki kérdések kerülnek napirendre, vagy említhetném a hangszeres bemutatókat és természetesen a csapolt sör melletti szakmai véleménycseréket. Kötetlenül, szórakozva, barátkozva.

Évről évre nő a résztvevők száma, remélem Önt (Téged) is üdvözölhetünk a legközelebbi HangFesztiválon! Addig is itt vannak a régi képek kedvcsinálónak! A következő fesztivál programja is folyamatosan frissül.

Kellemes szórakozást, jó „fesztiválozást” kívánunk:

HANGÁRUHÁZ

 
Copyright © 2008-2018 • Hangáruház